RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii se impun în premieră la Bistrița

/ 8 octombrie 2012

Pandurii ține trena liderului Ligii 1, Steaua București, învingând la Bistrița pe Gloria cu 3-1 (1-0), acolo unde până acum a fost tărâm interzis gorjenilor.

Trupa lui Grigoraș a început meciul cu trei oameni noi în prima garnitură, Mingote, Pleașcă și Rusu, însă acest lucru nu a afectat prea mult jocul defensiv al Pandurilor. Problemele au venit mai mult pe partea stângă, acolo unde Vlad a avut mult de furcă și a terminat meciul mai devreme, fiind eliminat pentru cumul de cartonașe galbene, cartonașul roșu primit refuzându-i participarea la derby-ul cu Steaua din etapa viitoare.

Pandurii a deschis scorul după o minge scăpată de Matulevicius în aut de poartă, dar care nu a fost observată de arbitrii, care au lăsat faza să curgă, Răduț marcând din apropiere. Replica Bistriței a venit de la Braganca, care a șutat năpraznic în transversală, dar scorul a rămas nemodificat până la pauză. Matulevicius și-a anunțat reușita de 2-0, din minutul 55, cu o ratare imensă în minutul 52, și tot lituanianul a fost cel care a pasat decisiv și pentru golul lui Nistor din minutul 83. Între timp, Predescu a marcat și el, pentru 2-1, din lovitură liberă, reușita sa deranjând păianjenii porții lui Mingote în minutul 71.

Victoria Pandurilor în Ardeal ține trupa lui Grigoraș în coasta Stelei, la doar trei puncte de lider și la patru puncte în fața Atrei, echipa ce închide podiumul Ligii 1.

Gloria Bistrița – Pandurii Târgu Jiu 1-3 (0-1)

Stadion „Gloria” Bistrița, spectatori: 2.000

Gloria: Dolha – Peteleu, Tudose, Reano, Cafasso – Anton, Romario (min. 66 Enescu) – Ayza (min. 78 Laio), Predescu, Braganca (min. 57 Țîrcă) – Curtuiuș. Antrenor: Nae Manea.

Cartonaș galben: Ayza (min. 19)

Pandurii: Mingote – Pleașcă, Rusu, Mamele, Vlad – Voiculeț (min. 76 C. Cristea), Nistor, Răduț – Al. Grigoraș (min. 79 Boutadjine), Matulevicius, Maxim (min. 87 Băcilă). Antrenor: Petre Grigoraș.

Cartonașe galbene: Vlad (min. 15 și 81)

Cartonaș roșu: Vlad (min. 81)

Arbitri: Marius Bocăneală – Aurel Onița, Ovidiu Artene.

0-1, min. 40, Răduț a șutat sec din interiorul careului, după o minge întoarsă de Matulevicius de lângă bară.

0-2, min. 55, Matulevicius a pus latul la 8 metri de poartă la o centrare perfectă a lui Alexandru Grigoraș.

1-2, min. 71, Predescu cu un șut în vinclu din lovitură liberă de la peste 30 de metri.

1-3, min. 83, Nistor a finalizat cu un șut pe sub Dolha un contraatac purtat împreună cu Matulevicius.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.