RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Avramescu, trimis la echipa a doua

/ 26 septembrie 2012

În minutul 79, după unicul gol marcat de FC Zagon Pandurilor în meciul din Cupa României Timișoreana, Petre Grigoraș a luat o decizie dură la adresa unui jucător din propria echipă.

Alexandru Avramescu, jucător căruia Grigoraș îi mai atrăsese atenția în câteva rânduri, a fost trimis la cabine de antrenorul Pandurilor, care a ales să joace ultimele 10 minute cu un om în minus. „Am avut o discuție cu el înainte de meci. M-am făcut și eu puțin de rușine, că am scos un jucător afară, dar îmi asum responsabilitatea pentru că trebuie să dau un exemplu celorlalți care cred că dacă sunt tineri au drepturi mai mari decât cei care au 28 sau 30 de ani. Nu e adevărat! Cine merită să joace, să joace! Calificarea nu se punea sub semnul întrebării, diferența de categorie este clară”, a declarat Grigoraș explicând decizia luată. Antrenorul Pandurilor a precizat că a fost picătura care a umplut paharul pentru mijlocașul echipei gorjene, care astfel a pierdut contactul cu prima echipă: „Lui Avramescu, de când am venit eu aici, i-am dat atâtea șanse… Cât voi mai fi eu aici se va pregăti numai cu echipa a doua. Iar în iarnă, e posibil să se ducă unde vrea el. Poate va găsi pe altcineva care să-i dea mai multe șanse decât i-am dat eu până acum”, a mai spus Grigoraș.

În urmă cu un an, Avramescu a mai primit o corecție din partea antrenorului Grigoraș la Cupa Minerul, desfășurată la Motru, atunci jucătorul fiind pedepsit pentru vociferări repetate la adresa arbitrului întâlnirii.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • spaga spune:

    fitze in cap. s.a ajuns si el ca era la echipa mare. cine mai era ca el !! dar in realitate se vede pe teren ceea ce stie el intreadevar !

  • Alias spune:

    Jucatorul asta nu provine de la Gilortul Carbunesti? Pacat de el… Poate il imprumuta Pandurii din iarna la Gilortul, o fi uitat de unde a plecat!

  • vasile spune:

    Acest copil n-a jucat niciodata la Gilortul. De la 10 ani a facut naveta la Tg.Jiu, la antrenamente,fiind legitimat la Pandurii.Este un biet orfan, tatal lui este la 2 metri sub pamant demult timp.

  • vasile spune:

    În 2010 a jucat la Minerul Lupeni, în Liga II, fiind titular în toate meciurile și s-a descurcat foarte bine. Dar această echipă s-a desființat. Astă-vară a luat trialul la Tg.Mureș cu Tătaru și Grigoraș nu i-a lăsat să plece. Avramescu a fost sunat să meargă în cantonamentul din Austria. Ce-a urmărit? Să-l termine psihic.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.