RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II a rămas fără adversar

/ 19 septembrie 2012

Pandurii II va sta în runda a IV-a a seriei a IV-a din Liga a III-a, echipa antrenată de Claudiu Mocioi rămânând fără adversar după ce Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a retras din campionat.

După retragerea echipei din Râmnicu Vâlcea, rămasă fără sprijinul Oltchim-ului, seria a IV-a din liga a III-a mai numără doar 12 echipe, patru dintre ele fiind din Gorj. Din serie ar mai putea să dispară și alte echipe, un mare semn de întrebare planând și asupra singurei reprezentante a Craiovei în primele trei eșaloane fotbalistice ale țării, CS Apă Craiova fiind la un pas de a se retrage după ce Florin Șoavă a renunțat la a mai antrena această echipă invocând mari probleme financiare la clubul doljean.

Nu doar Pandurii II va sta în această etapă, ci și Jiul Rovinari, care ar fi trebuit să joace contra celor de la Poli II Timișoara, echipă care însă s-a desființat înainte de a începe competiția. Interesant este faptul că peste doar o săptămână, cele doup echipe gorjene ce vor sta în această rundă, Pandurii II și Jiul Rovinari, se vor întâlni într-un derby interesant la Rovinari.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.