RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vinovaţi fără vină la Pandurii II?

/ 25 octombrie 2011

Marin Golea nu-l vede pe Bejinariu vinovat pentru rezultatele slabe ale celor de la Pandurii II din ultima vreme, echipa gorjeană primind câte cinci goluri în ultimele două partide.

Preşedintele echipei secunde a Pandurilor consideră că echipa sa este una prea tânără şi nu poate face faţă experimentaţilor adversari din Liga a III-a: „Asta pot copii. De la început am spus că e un proiect bun, dar greu de aplicat. În Divizia C sunt jucători cu experienţă, echipe puternice, iar copii nu pot face faţă. N-avem forţă în ofensivă. Am luat tot ce e mai bun de la juniori, însă la seniori nu sunt la fel de puternici ca la juniori. Trebuie să avem răbdare cu ei”, a declarat Marin Golea uitând că la Pandurii II au jucat şi joacă şi jucători trecuţi bine de 20 de ani precum Mutu, Chibulcutean, Fărcăşanu, Găman sau Golea.

Deşi Florin Bejinariu are deja destui contestatari chiar şi în rândul clubului gorjean, preşedintele Marin Golea îl găseşte pe acesta nevinovat de degringolada de la echipă aducând drept argument şi faptul că este absolvit de orice vină de elevii săi: „Nu este vina lui Bejinaru. Toate echipele care au aruncat juniori mulţi în luptă au avut probleme. Pe cine să aduc antrenor de la juniori? Am vorbit şi cu copii şi mi-au spus că nu e vina antrenorului. Jucăm bine 40-45 de minute după care luăm gol şi ni se pune plumb în picioare”. Marin Golea trimite săgeţi ascuţite şi spre cei de la prima echipă: „Şi cu jucători de la echipa mare am pierdut, iar cei de acolo nu vor să vină să joace pe sintetic”, acuză preşedintele celor de la Pandurii II Târgu Jiu.

Echipa secundă a Pandurilor a încasat 23 de goluri marcând doar de 8 ori în cele 10 etape scurse din acest sezon, evoluţii care i-au plasat pe penultimul loc cu doar 5 puncte acumulate. Mai grav este faptul că, deşi s-a plecat la drum cu un plan în care Pandurii II trebuia să implementeze acelaşi sistem folosit de Grigoraş la echipa mare, acest lucru nu s-a întâmplat decât în perioada de pregătire şi în primele etape, iar după ce a urmărit până acum fiecare joc al echipei secunde disputat la Târgu Jiu, după meciul cu Jiul Rovinari, Grigoraş s-a arătat extrem de dezamăgit declarând că va merge mai rar la meciurile celor de la Pandurii II.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.