RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Greu la debut pentru Energia Pandurii

/ 16 septembrie 2012

Considerat un meci mai facil decât altele care vor urma pentru Energia Pandurii Târgu Jiu, întâlnirea cu CSM Ploiești a fost un debut fericit pentru elevii lui Liviu Andrieș, însă nu fără emoții.

Trupa ploieșteană s-a agățat de orice minge, a luptat de la egal la egal cu Energia și a fost la un pas de a proiduce surpriza la Târgu Jiu. Gazdele au condus până în minutul 24, când tabela arăta 8-7, dar CSM a arătat că nu s-ar mulțumi cu statutul de victimă sigură și a reușit la rândul său să conducă în două rânduri, cu 8-9 și 9-10, Energia revenind pe final de repriză pentru a intra la cabine cu un avantaj de două lungimi, scor 14-12. Pauza a fost benefică pentru prahoveni, care au început în forță, au egalat după doar cinci minute de la reluare, iar apoi au ajuns să conducă  cu trei goluri, scor 17-20 la jumătatea reprizei secunde. Liviu Andrieș a sunat adunarea, Ilieș a fost cel care a început asaltul la poarta CSM-ului, un asalt care s-a soldat cu un parțial de 8-1 pentru Energia între minutele 45 și 55, cu cinci minute înainte de final gazdele conducând cu 25-21. N-a fost să fie un final liniștit, oaspeții s-au apropiat la doar un punct, dar Apolzan a fost cel care a închis tabela cu golul de 27-25, gol care a certificat primul succes al Energiei în noua ediție de campionat în Liga Națională.

Cel mai bun marcator al gorjenilor, Ciprian Șandru, a fost desemnat de organizatori și omul meciului, interul Energiei primind un trofeu la finalul întâlnirii.

Energia Pandurii Târgu Jiu – CSM Ploiești 27-25 (14-12)

Sala Sporturilor Târgu Jiu, spectatori 600

Energia: Jelovcan, Rădulescu, Motoi – V. Popescu, Apolzan (6 goluri), Asoltanei (2), Dragnea (2), Ilieș (3), Cărăgui, Enache, Șandru (7), Giotoiu (5), A. Popescu, Mazilu (2), Mledenciu. Antrenor: Liviu Andrieș.

CSM: Druțu, M. Dumitru, A. Dumitru – Stăncioiu (1 gol), Nenitsa (6), Roman (3), Zamfir (4), Botezatu (2), Rouă (1), Enescu (4), Micu, Onyejekwe (3), Prețea (1), Pîesalru, Sobtirică, Ungureanu. Antrenor: Dragoș Dobrescu.

Arbitrii: Radu Iliescu – Doru Manea.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.