RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia învinge Smederevo, dar îl supără pe Nikolic

/ 15 septembrie 2012

A treia victorie a Energiei Rovinari din presezon în dauna sârbilor de la Smederevo nu l-a făcut pe Slobodan Nikolic să se declare mulțumit, tehnicianul echipei gorjene certându-și serios elevii la finalul întâlnirii câștigată cu 70-61 (16-6, 12-20, 18-17, 24-18).

Slobodan Nikolic n-a găsit cuvinte de laudă decât pentru cinciul cu care a început partida și și-a întrebat jucătorii cât mai așteaptă ca Darby să fie singurul care să înscrie și să scoată echipa la liman: „Jucătorii trebuie să înțeleagă că nu numai Darby trebuie să înscrie. Ne-am apărat bine, dar în ofensivă am jucat foarte prost până în minutul 28. Abia în ultimul sfert și-au mai revenit. Este o problemă serioasă pe care o avem, nu am reușit încă să găsim formula ideală de joc. Am fost la fel de nemulțumit și după meciurile din Cupa Energia, dar nu am vrut atunci să spun nimic. Dacă nu vor înțelege ce vreau, pot să joc și cu 6-7 jucători. Poate problema este că și-au luat banii chiar mai devreme… Poate se gândesc să mâncarea este bună aici, orașul este liniștit, presiune nu există, banii vin și atunci stau liniștiți. Nu o să tolerez o astfel de atitudine”, au fost principalele acuze aduse de tehnician unora dintre jucătorii săi.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • realgorj spune:

    Cred ca nu strica faptul ca Slobodan pune un pic de presiune pe jucatori. Atmosfera de vacanta trebuie sa ia sfarsit. Avem un lot valoric clar peste de cel de anul trecut, relatiile de joc incep sa se cristalizeze, trebuie doar o mai buna concentrare a fiecaruia. Peste doua saptamani cupa, iar apoi campionatul…HAI ENERGIA !!!

  • Bigus spune:

    Cred ca strica faptul ca Pune presiune in ACEST mod pe jucatori. E tipul de comportament de care incercam sa ne desprindem de vreo 20 de ani. Acelasi comportament l-am observant cam la toti antrenorii din campionat, Mai Putin la „nebalcanici”. Ma refer concret la dat cu tabla in cap, impins jucatori, injuraturi etc. Sunt Atitudini care se transmit in teren si care Nu ajuta pe nimeni.

  • Fan fan spune:

    Mocanu pamant praf nimik …. macar sa vezi ca vrea … nici aia nu mai poate …. Mr Pila !!!! mai astept putin daca nu joaca si il vad ca nu pune suflet si se straduieste si nu mai este arogant il iert daca nu va zic tot aici ca sa stie un oras intreg cine este acest baiat cum face el performanta ::Mr Pila esti urmarit !!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.