RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dan Ilieș: „O să fie mai greu pentru noi, o să muncim dublu”

/ 6 septembrie 2012

Pivotul Dan Ilieș se așteaptă la un sezon extrem de dificil pentru Energia în noul campionat. Acesta vede lotul destul de subțire numeri, dar crede că atuul Energiei ar putea fi omogenitatea.

„Suntem un lot destul de subțire numeric, dar destul de închegați. Am rămas cam aceeași, au venit portartul Rok Jelovcan și Dragnea. O să fie mai greu pentru noi, o să muncim dublu, dar am muncit dublu și toată vara. Ce-mi doresc e să fim feriți de accidentări, altfel vor fi probleme”, a declarat Ilieș despre lotul cu care Energia va începe noul sezon în Liga Națională. Pivotul echipei gorjene consideră obiectivul impus de conducere drept unul destul de greu de îndeplinit: „Locurile 1-7 este un obiectiv îndrăzneț, din punctul meu de vedere. Noi ne vom lupta pentru a fi acolo. Nu știu unde vom fi, vom vedea la final. Se poate întâmpla orice, vom vedea cum vor decurge meciurile. Energia se poate bate cu oricine, dar la fel de ușor putem pierde sau să câștigăm, depinde de cum vom fi la ora meciului. Sunt echipe destul de competitive, nu mai sunt meciuri ușoare sau meciuri pe care să zici că le-ai câștigat înainte de a intra pe teren cum era în urmă cu câțiva ani”, spune Dan Ilieș.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.