RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cinci supraviețuitori

/ 29 august 2012

Pandurii este o echipă total schimbată de la sosirea lui Grigoraș la Pandurii, iar aceasta nu este doar o figură de stil menită să reliefeze schimbarea stilului de joc sau rezultatele excelente din ultima vreme.

Tehnicianul Pandurilor, Petre Grigoraș, a făcut o recenzie a lotului său la aproape doi ani de la venirea sa la Târgu Jiu, iar concluzia este una surprinzătoare, doar cinci jucători pe care i-a găsit atunci mai sunt și acum în lotul echipei gorjene: „Pe 5 octombrie fac doi ani de zile de când am venit aici, şi au mai rămas cinci jucători: Mingote, Viera, Voiculeţ, Nistor şi Băcilă. Au plecat mulţi jucători importanţi, iar într-o perioadă scurtă să aduci jucători tineri, noi şi fără pretenţii financiare mari şi să realizează cea mai bună performanţă, locul 7 anul trecut şi clasarea pe primul loc după şase etape nu e uşor… Sunt de apreciat jucătorii!”, a declarat Grigoraș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.