RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eric Linkar: „Este exact ceea ce nu-mi doream la acest meci”

/ 28 august 2012

Tehnicianul celor de la Damila Măciuca, fostul stelist Eric Linkar, spune că și-ar fi dorit ca meciul să se termine în 90 de minute, dar este bucuros de faptul că echipa sa a avut tăria de caracter de a întoarce soarta meciului după ce a fost condusă cu 2-0.

„Este exact ceea ce nu-mi doream la acest meci pentru că sâmbătă, în prima etapă, întâlnim un adversar foarte puternic. Cei care au intrat în prima repriză au făcut un joc destul de slab, au condus cei de la Mătăsari cu 2-0, dar am făcut două schimbări inspirate, iar pe parcursul reprizei secunde am reușit să egalăm și să ducem meciul în prelungiri. Sunt foarte bucuros de reacția jucătorilor, care au fost foarte motivați după ședința pe care am avut-o la pauză și și-au dorit și ei foarte mult victoria. Am ratat câteva ocazii foarte bune și a trebuit să jucăm 120 de minute, nu 90, cum am fi vrut. Asta e viața, avem 3-4 zile să ne revenim și să participăm cu toate forțele la prima etapă de campionat”, a declarat Eric Linkar după meciul din Cupa României câștigat după executarea loviturilor de departajare în fața celor de la Minerul Mătăsari.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.