RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari, victorie la ultimul meci acasă din acest sezon

/ 25 mai 2012

Elevii lui Cătălin Trofin au reușit să întoarcă scorul de la 0-1 și să câștige cu 2-1 în fața celor de la Oltchim Râmnicu Vâlcea în ultimul joc susținut în fața propriilor suporteri în această ediție de campionat.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 35, prin Dănuleț, în urma unei greșeli la mijlocul terenului speculată de jucătorii vâlceni, care au profitat și de o minge oprită în singura baltă de pe terenul de la Rovinari, unul care s-a comportat excelent în condițiile în care a plouat excesiv în ultima vreme. Jiul Rovinari a plecat la cabine cu handicapul de un gol, dar au reușit să egaleze la doar două minute de la reluare. Lăcătușu a fost la locul potrivit la o lovitură liberă executată de Trofin și respinsă în bara transversală de portarul oaspeților. Atacantul Jiului, reprofilat de Trofin în fundaș din cauza problemelor de lot din acest retur, a reluat din alunecare din interiorul careului și a înscris pentru 1-1. Tot Lăcătușu și-a arătat apetitul la gol în minutul 67, când a înscris din nou, de această dată din lovitură liberă, mingea trimisă de jucătorul rovinărenilor poposind în vinclul porții vâlcene.

Antrenorul-jucător al Jiului, Cătălin Trofin, este mulțumit de evoluția jucătorilor săi, chiar dacă pentru obținerea acestui succes a fost nevoie de multă muncă și o doză suplimentară de emoții: „A fost un meci bun, chiar dacă a trebuit să începem cu handicapul golului primit în prima repriză. Ne-am creat numeroase ocazii, dar am ratat foarte mult, numai Șoșoi aflându-se de trei ori singur cu portarul, dar și Nae Stanciu și Fotescu au beneficiat de ocazii importante de a marca. Am avut parte și de un teren foarte bun, chiar dacă a plouat foarte mult”, a declarat tehnicianul Jiului Rovinari.

Chiar dacă Jiul mai are de disputat un meci în acest sezon un meci în deplasare, cel de la Mătăsari, antrenorul rovinărenilor a făcut o succintă analiză a evoluției echipei sale în acest campionat: „În mare parte sunt mulțumit de rezultatele din acest sezon, unul în care trebuie să ținem cont și de lotul pe care l-am avut, de subțirimea sa în anumite momente. În aceste condiții, cu mulți jucători accidentați, obligați să folosim jucători fără experiență și reprofilând unii jucători pentru a acoperi unele posturi, eu zic că am reușit să ne descurcăm destul de bine și să îndeplinim și obiectivul nostru principal, acela de a promova câțiva jucători tineri din zonă. Vozaru, jucător pe care l-am promovat de la Liga a V-a, a jucat în câteva partide, în unele chiar ca titular, și în ciuda faptului că mulți nu i-ar fi dat nicio șansă, eu sunt destul de mulțumit. Sunt foarte mulțumit și de felul în care s-au achitat de noile sarcini și jucătorii pe care i-am reprofilat. Lăcătușu a fost obligat să joace fudaș central și a făcut-o foarte bine, iar pe Tudorache l-am trecut de pe postul de mijlocaș dreapta pe cel de fundaș dreapta și a jucat și el foarte bine”, a concluzionat Cătălin Trofin.

Jiul Rovinari – Oltchim Râmnicu Vâlcea 2-1 (0-1)

Stadion „Tineretului” Rovinari

Au marcat: Lăcătușu (min. 47 și 67) / Dănuleț (min. 35)

Jiul Rovinari: Nicolae – Tudoarache, Lăcătușu, Ahrițculesei, Trofin – Stanciu, Stoian, N. Popescu, Davițoiu – Fotescu, Șoșoi (min. 70 Văcaru). Antrenor: Cătălin Trofin.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.