RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu: „Sunt mulțumit de felul cum joacă echipa”

/ 13 august 2012

Președintele Pandurilor, Marin Condescu, consideră că echipa sa trebuia să primească două penaltiuri în partida de la Vaslui.

„Am dominat meciul de la un capăt la altul. Am avut două penaltiuri care nu ni s-au acordat, la Maxim și la Vlad. Consider că au fost doar greșeli, arbitrajul lui Radu Petrescu fiind unul bun, dar n-a văzut și el în acea pădure de picioare”, a declarat Condescu după remiza obținută de echipa sa în Moldova. Șeful gorjenilor a mai spus că evoluția echipei îl mulțumește și are speranțe și în viitorul grupării pe care o conduce: „Sunt mulțumit de felul cum joacă echipa. Până la urmă vor veni și înfrângerile, dar ceea ce vine din urmă, de la copii și juniori, ne dă încrederea că, în 4-5 ani, vom conta în fotbalul românesc”.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • atdi spune:

    Ce vine din urma de la copii si juniori? Nimic, pentru nu exista interes sa fie promovati. Exista interese sa se aduca jucatori, pentru ca se dau comisioane la impresari si bineinteles exista interes pentru promovarea fiului antrenorului.

  • relu14 spune:

    Nu stiu frate ca va sta in gat fiul antrenorului…La cum merge echipa,poate sa joace si cu nepotii ca nu imi pasa…Numai carcotasi in orasul asta..Acum ca avem echipa si antrenor de mare valoare,care demonstreaza, ce mai vreti?Ce imi pasa mie de unde ia jucatori?Spectacolul conteaza…Ma doare in cot de juniori,sa se descurce cum pot…Eu platesc sa vad fotbal si ,multumita lui Grigoras,acest lucru se intampla…Cui nu ii convine sa mearga sa vada juniorii…Oricum,dintre toti antrenorii care s-au perindat pe la noi,Grigoras este cel care a promovat cei mai multi juniori la echipa mare…Asa ca nu inteleg invidia si frustrarea unora…Grigoras cel mic stie destul fotbal ca sa merite sa joace…
    Forzza Grigoras,respect!!!

    • dan spune:

      sunt de acord ca echipa joaca fotbal foarte bun,in special datorita aportului deosebit al lui grigoras.Insa,indiferent de antrenor mai conteaza si materialul,adica jucatorii care te ajuta sa poti etala acest fotbal placut.Si eu spun ca fiul sau este depasit total de prima liga ,dar incercam sa nu-i dam atentie atunci cand joaca, cu toate ca mai avem solutii viabile.Insa acesta sa fie necazul si echipa sa arate fotbal de calitate in continuare,iar noi vom sustine acesta echipa…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.