RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Oamenii vin la spectacol și cred că nu i-am dezamăgit”

/ 6 august 2012

Pandurii n-a disputat decât două meciuri pe teren propriu în acest sezon, însă cei care au venit la partidele gorjenilor au avut ce vedea.

Trupa lui Grigoraș a reușit să înscrie de nouă ori în acest sezon în fața propriilor suporteri și antrenorul Pandurilor crede că suporterii vor avea maturitatea necesară de a fi alături de echipă și atunci când lucrurile nu vor mai fi la fel de frumoase: „Echipa a demonstrat și anul trecut și acum că joacă ceva, iar oamenii vin la spectacol și cred că nu i-am dezamăgit. Au fost două jocuri acasă în care au văzut nouă goluri. Nu văd de ce n-ar fi mulțumiți, de ce nu și-ar răpi două ore în care să vadă un spectacol. Sunt convins că vor fi alături de noi și la bine, cum e acum, dar și la rău. Și anul trecut au dovedit-o de foarte multe ori comportându-se onorabil chiar și când am pierdut puncte pe teren propriu”, a declarat tehnicianul gorjenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.