RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș, mulțumit de libertatea acordată de conducere

/ 30 iulie 2012

Pandurii surprinde din nou, acum nu doar prin joc, ci și prin rezultate, după primele două etape ale campionatului echipa gorjeană fiind pe primul loc în Liga 1, iar Grigoraș explică plăcuta poziție ocupată de trupa sa.

            Tehnicianul Pandurilor ține să precizeze că un rol important îl are și conducerea clubului, care i-a acordat libertate deplină în ceea ce privește echipa: „Nu ştiu dacă există vreun secret în jocul echipei pentru că filosofia mea de joc o cunoaşte toată lumea. Însă e de remarcat faptul că putem să avem rezultate foarte bune şi cu jucători ce nu au prea mare experienţă şi care au fost refuzaţi de alte echipe. Iar eu, ca şi antrenor, mă pot lăuda că am o libertate şi un sprijin deplin din partea conducerii clubului”, a declarat Grigoraș. Acesta adaugă că și concurența mărită a adus un plus important în jocul echipei sale față de campionatul precedent: „În acest sezon e clar că am mai multe soluţii de joc decât am avut în ultima vreme. E clar că există concurenţă în echipă, avem posturile acoperite cam peste tot şi asta mă bucură foarte mult. Performanţa nu se poate realiza decât dacă ai materie primă bună la dispoziţie, dacă inspiri determinare şi profesionism”, a mai spus Grigoraș.

            În același timp, tehnicianul Pandurilor ține să mențină concentrarea echipei sale la nivel maxim, poziția de lider ocupată după primele două runde nefiind o performanță notabilă: „Nu are rost să ne facem iluzii, în plus avem şi nişte jucători tineri la care pot interveni şi sincope. Ar trebui să rămână toată lumea calmă, să nu viseze de acum. Sigur, şi eu şi jucătorii ne dorim o performanţă adevărată, care să rămână în memoria tuturor fanilor”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.