RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Campionatul ne va arăta unde suntem”

/ 16 iulie 2012

Petre Grigoraș spune că ar fi fost loc și de mai bine în cantonamentul din Austria, antrenorul Pandurilor dorindu-și în special să-l fi putut folosi și pe Voiculeț.

„Tot timpul e loc de mai bine într-un cantonament. Campionatul ne va arăta care ne este valoarea şi unde suntem. Meciurile amicale te pot înşela în privinţa potenţialului echipei. Exemplul cel mai bun e Dinamo, au pierdut aproape tot în amicale şi la primul meci oficial a câştigat Supercupa în faţa favoritei CFR. Când vom juca pe puncte, cu presiune şi motivaţie ne dăm seama de valoarea lotului şi a echipei”, a declarat antrenorul Pandurilor despre cum a decurs cantonamentul din Austria și care ar fi potențialul echipei sale în campionatul ce va începe vineri.

Grigoraș mai spune că plecarea lui Pintilii ar putea să-l determine să joace altceva decât 4-3-3-ul promovat până acum, asta din cauză că nu i-a găsit acestuia un înlocuitor pe măsură: „S-ar putea să schimb puţin aşezarea pentru că nu am găsit un mijlocaş la închidere care să se apropie de valoarea lui Pintilii. Era un jucător determinant pentru noi. Cu ce avem la dispoziţie încercăm să acoperim postul”, a mai declarat tehnicianul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.