RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Samir Bufanu: „Trebuie să o luăm de la capăt”

/ 22 iunie 2012

Petrofac Țicleni a trecut pe lângă o promovare pe care o merita în barajul cu Muncitorul Reșița, antrenorul echipei gorjene deplângând lipsa unui om de gol.

Samir Bufanu crede că dacă echipa sa ar fi avut un atacant mai percutant, acum Petrofac ar fi fost în Liga a III-a: „E păcat că una doar una dintre aceste două echipe a promovat. Trebuie să o luăm de la capăt, sperăm să ne întărim, poate mai renunțăm la unii dintre jucători… N-am reușit să fructificăm ocaziile avute. Degeaba atacăm dacă nu și înscriem. Poate a fost și ghinion, nu știu… Ne-a lipsit omul de gol. Sper să o putem lua din nou de la capăt. E foarte greu. Îmi pare rău că nu am putut noi să fim cei care să se bucure, dar felicit echipa din Reșița, s-au dăruit și le urez succes în continuare”, a declarat tehnicianul echipei din Țicleni. Acesta a ținut să mulțumească celor din conducere pentru sprijinul de care echipa a beneficiat în acest campionat: „Conducerea ne-a asigurat toate condițiile necesare pe întreg parcursul campionatului, au fost alături de noi, din păcate noi nu am reușit să le aducem o bucurie pe care o meritau”, a mai spus Bufanu.

 Câștigă la masa verde?

             Chiar dacă pe teren echipa din Reșița s-a impus și a câștigat un loc în Liga a III-a, acesta ar putea fi în cele din urmă al gorjenilor, care la pauza meciului au contestat dreptul de joc al unor fotbaliști de la Muncitorul, unul dintre ei fiind chiar portarul Gavriș, care a și apărat penaltiul din prelungirile întâlnirii, ceilalți doi fiind Rațiu și Demian, toți trei evoluând în returul campionatului trecut în Liga a III-a pentru Flacăra Făget.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.