RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Băcilă: „Este o revenire normală”

/ 14 iunie 2012

Cosmin Băcilă este pregătit pentru un nou început alături de Pandurii, jucătorul care a stat pe tușă aproape un an din cauza fracturii suferite în meciul cu Steaua din turul campionatului trecut fiind optimist în fața unui nou sezon în tricoul echipei gorjene.

            „Este o revenire normală, o revenire pe care o așteptam și care mă bucură. Mă bucur că voi fi din nou alături de colegii mei și că s-a terminat calvarul prin care am trecut. Abia aștept să revin, sunt apt din punct de vedere fizic și voi începe normal pregătirea, alături de ceilalți colegi”, a declarat Băcilă pentru Sport în Gorj. Jucătorul Pandurilor spune că îi pare rău că perioada de incertitudine în ceea ce privea viitorul său s-a prelungit atât de mult, dar speră ca toate discuțiile să rămână în urmă, iar de acum se gândește doar la performanțe pe care să le obțină cu Pandurii: „Perioada de negocieri a fost grea și regret faptul că semnarea contractului a venit atât de târziu. Important este că am reușit să ne înțelegem și să mergem mai departe împreună într-un sezon pe care eu îl vreau pentru Pandurii măcar la fel de bun ca și cel precedent. Echipa a suferit modificări, au plecat jucători importanți, au venit și vor mai veni jucători, dar eu cred că vom reuși să facem o treabă bună și în acest sezon la Pandurii”, a mai declarat Cosmin Băcilă.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.