RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Băloi e mulțumit de țintarul noului sezon

/ 12 iunie 2012

Prezenta la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal la tragerea la sorți a noului sezon al Ligii I, secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi, crede că a avut din nou mână bună reușind să ofere echipei sale un culoar favorabil.

„Vom debuta cu un meci în fața propriilor suporteri cu Universitatea Cluj și sperăm să obținem trei puncte pentru a debuta cu o victorie. Vom avea în turul campionatului câteva meciuri foarte tari la Târgu Jiu, vor veni pe „Municipal” Rapid, CFR și Steaua, meciuri pe care dacă le vom câștiga, ne vom apropia foarte mult de obiectivul pe care conducerea îl va stabili pentru acest campionat”, a declarat Daniel Băloi despre țintarul pe care Liga I îl oferă Pandurilor în noul sezon. Secretarul general al pandurilor este mulțumit și de faptul că deplasările cele mai lungi vor fi făcute în prima parte a campionatului evitându-se oboseala excesivă în retur, când vor interveni mai multe etape intermediare: „Am scăpat și de multe deplasări din zona Moldovei, în tur vom ieși la Vaslui, la Iași și, deasemenea, scăpa de deplasările de la Constanța și de la Bistrița. Dacă vom fi atenți și vom face multe puncte în tur, așa cum s-a întâmplat și anul trecut, com avea un sezon lipsit de griji și care să ne aducă numai satisfacții”.

După un debut de campionat mai liniștit, pentru Pandurii, începând cu etapa a IV-a și până în runda a XII-a, va urma o perioadă cu meciuri foarte dificile, dar Daniel Băloi spune că și aici putem considera că avem un avantaj: „Eu zică că este un program bun, cu primele trei meciuri în care ne putem face încălzirea pentru meciurile foarte grele care vor veni după etapa a IV-a. E bine pentru că vom avea un rulaj al jucătorilor, băieții își vor intra în mână. Să nu uităm un lucru foarte important, atunci când vom juca cu echipele puternice ale campionatului, ele vor fi angrenate în cupele europene, ceea ce poate constitui un mare avantaj pentru noi”, a concluzionat secretarul general al Pandurilor.

Programul Pandurilor în turul campionatului:

Etapa   1: Pandurii Târgu Jiu – Universitatea Cluj
Etapa   2: Gaz Metan Mediaş – Pandurii Târgu Jiu
Etapa   3: Pandurii Târgu Jiu – Ceahlăul Piatra Neamţ
Etapa   4: FC Vaslui – Pandurii Târgu Jiu
Etapa   5: Pandurii Târgu Jiu – Oţelul Galaţi
Etapa   6: CSMS Iaşi – Pandurii Târgu Jiu
Etapa   7: Pandurii Târgu Jiu – Rapid Bucureşti
Etapa   8: Petrolul Ploieşti – Pandurii Târgu Jiu
Etapa   9: Pandurii Târgu Jiu – CFR Cluj
Etapa 10: Dinamo Bucureşti – Pandurii Târgu Jiu
Etapa 11: Gloria Bistriţa – Pandurii Târgu Jiu
Etapa 12: Pandurii Târgu Jiu – Steaua Bucureşti
Etapa 13: Viitorul Constanţa – Pandurii Târgu Jiu
Etapa 14: Pandurii Târgu Jiu – Gaz Metan Severin
Etapa 15: FC Braşov – Pandurii Târgu Jiu
Etapa 16: Pandurii Târgu Jiu – Concordia Chiajna
Etapa 17: Astra Ploieşti – Pandurii Târgu Jiu

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.