RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pîrvulescu: „Important e ca Voinea să joace”

/ 6 iunie 2012

Abia revenit după împrumutul de la Gloria Bistrița, Albert Voinea pare a nu fi în cărțile ce se fac la Pandurii pentru sezonul 2012-2013.

            Președintele executiv al Pandurilor spune că șansele ca Voinea să fie păstrat în lot

Albert Voinea va împlini 20 ani la finalul lui 2012, a debutat în Liga I în sezonul 2010-2011 evoluând în două partide pentru Pandurii, iar campionatul trecut la petrecut la Gloria Bistrița, echipă pentru care a marcat de cinci ori, reușind să obțină și trei penaltiuri pentru echipa sa, tânărul atacant gorjean lipsind aproape întreg returul din cauza unei rujeole și a unei întinderi la ligamente. de Petre Grigoraș sunt destul de mici:„Voinea o să vină la reunire, dar cred că ar fi foarte bine, ca şi la alţi tineri din lotul nostru, să fie în continuare împrumutat la o echipă pentru a avea jocuri în picioare. Noi am vrea să-l împrumutăm la o echipă de prima ligă, m-aş bucura din suflet dar e greu de găsit, probabil va fi una de liga a doua. Important e ca el să joace, a făcut-o foarte bine în tur dar din păcate în retur nu a mai avut aceleaşi evoluţii, a avut şi o accidentare… Nu ştiu dacă el e o soluţie de moment pentru atacul echipei noastre care să ne ajute la obiectivele propuse de noi”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.