RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mamele, la un DA de Pandurii

/ 30 mai 2012

Pandurii Târgu Jiu îl curtează pe căpitanul echipei Concordia Chiajna, Iulian Mamele. Petre Grigoraş a confirmat interesul gorjenilor pentru fundaşul central al Concordiei. Mamele este aşteptat să dea un răspuns în această seară.

„Despre acel transfer pentru postul de fundaş central, am înţeles că deseară o să ne dea sigur un răspuns. Îmi trebuie pe acel post un jucător cu ceva experienţă, iar Mamele cred că are ce-i trebuie. Din câte ştiu eu, e născut în 1985, deci ar trebui să aibă 27 de ani. Sper să fructificăm acest prim transfer, jucătorul a cerut acest răgaz de gândire pentru că e vorba de oraş, de mai multe aspecte…”, a explicat Petre Grigoraş.

Mihai Răduţ, împrumutat de Steaua la Târgu Jiu pentru un an, este, deocamdată, singura achiziţie certă a pandurilor. Transferul este salutat de Grig, cu toate că mijlocaşul stelist nu este un înlocuitor pentru Pintilii.

„Măcar un an de zile, până găsim alte soluţii, până ne mai revenim, eu cred că Răduţ poate reprezenta o variantă pentru Pandurii. E clar că nu joacă ce juca Pintilii, dar se poate plia pe jocul nostru, poate crea concurenţă la mijloc. Şi în plus e un jucător pe placul meu din punct de tehnico-tactic. Şi cred că şi el vrea să demonstreze că are valoare, că nu merita să fie dat la altă echipă”, a mai afirmat Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.