RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Program dens pentru Crespo la Rovinari

/ 29 mai 2012

Acționar la o fabrică ce-și va începe producția de miercuri la Rovinari și la a cărei deschidere oficială va fi prezent, Hernan Crespo ar putea fi atras de cei de la Jiul Rovinari pentru a da o mână de ajutor la dezvoltarea centrului de copii și juniori.

Oficialii echipei rovinărene au programat pentru marți o întâlnire a celebrului atacant argentinian cu tinerii fotbaliști de la centrul de copii și juniori de la Jiul și speră ca aceasta să fie doar prima interacțiune a lui Crespo cu clubul din Rovinari: „Chiar dacă vine la Rovinari pentru afaceri, Crespo rămâne un fotbalist cu un CV impresionant, cu o forță a exemplului extraordinară și cred că nu va rămâne fără să se implice cât de puțin în ceea ce dorim noi să facem pentru tinerii fotbaliști din Rovinari”, a declarat Constantin Podaru, administratorul public al orașului Rovinari.

Oficialii rovinăreni au anunțat și programul vizitei lui Crespo în Rovinari, program care include o sesiune de autografe la Stadionul „Tineretului” din Rovinari marți, în jurul orei 17:00. Miercuri, de la ora 11:00, este programată tăierea panglicii la inaugurarea fabricii la care este acționar Hernan Crespo, urmată de o conferință de presă la Primăria Rovinari, iar în jurul orei 16:00 va avea loc un meci demonstrativ între două echipe ale Jiului Rovinari, argentinianul urmând a juca și el pentru una dintre echipe. În finalul zilei de miercuri, la ora 18:00, Hernan Crespo va fi invitatul celor de la Tele 3.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.