RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Crespo a dat sute de autografe puștilor rovinăreni – GALERIE FOTO

/ 29 mai 2012

Argentinianul Hernan Crespo a fost primit ca o persoană de prim rang în Rovinari, cu banner de bun venit la intrarea în oraș și întâmpinat de primar la intrarea în stadion, iar fostul atacant al pumelor le-a răspuns cu zâmbetul pe buze acordând numeroase autografe celor veniți să-l vadă și atingă pe cel care la un moment dat a fost cel mai scump jucător din lume.

Preluat de la Filiași de autoritățile din Rovinari, Crespo a ajuns în orașul gorjean în jurul orei 18:00 și, în ciuda faptului că la poarta stadionului îl aștepta un berbecuț la proțap, primul popas l-a făcut pe dreptunghiul verde, acolo unde a ajuns la gloria și notorietatea de care se bucură astăzi în orice colț al lumii. Trei grupe de copii de la Jiul Rovinari, dar și mulți alți puști rovinăreni l-au așteptat încolonați pe atacantul argentinian, s-au bucurat să dea mâna cu unul dintre cei mai titrați fotbaliști și apoi au obținut, ca amintire pentru o viață, un autograf de la Hernan Crespo. În timp ce tot mai des în fotbalul românesc vedem fețe plictisite și refuzuri ale jucătorilor când vine vorba de autografe, Crespo nu numai că n=-a lăsat pe nimeni nemulțumit, dar a luat inițiativa și a coordonat personal o miniședință foto cu cele trei grupe de juniori de la Jiul Rovinari mergând alături de micuți la mijlocul terenului pe care nu s-a abținut să nu se aplece pentru a-i atinge gazonul cu mâna, mișcare obișnuită la marile vedete la intrarea pe teren.

Fostul jucător al celor de la River Plate, Parma, Inter, Chelsea, Milan sau Lazio a răspuns binevoitor și întrebărilor jurmnaliștilor mărturisind că a venit la Rovinari la îndemnul a doi buni prieteni italieni, care au găsit aici o bună oportunitate de afaceri, că are legături de familie cu România și că știe totul despre sarmale, dar și despre smântână recunoscând totuși că nu știe să vorbească românește. Apoi a trecut și la ce-i place mai mult, la fotbal. Dacă tocmai a părăsit cariera de jucător, Crespo nu va sta departe de gazon pentru că va începe școala de antrenori în Italia. Argentinianul n-a exclus posibilitatea, ca după terminarea cursurilor și obținerea licenței să-și înceapă cariera de antrenor chiar în România. Apoi a confirmat faptul că nu este deloc exclusă o implicare a sa în fotbalul rovinărean promițând că se va gândi cum poate să ajute pe viitor Jiul Rovinari.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.