RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș se așteaptă la un joc spectaculos

/ 16 mai 2012

Ultimul meci disputat acasă de Pandurii are toate premisele să ofere un frumos spectacol fotbalistic celor care vor fi prezenți joi seară pe arena gorjeană.

Cu un atac în primele cinci din Liga I, Pandurii speră să perforeze de cât mai multe ori poarta celor de la Petrolul, o echipă al cărei apetit ofensiv arătat în acest retur nu este deloc de neglijat: „Petrolul a marcat de fiecare dată în meciurile din deplasare, dar a şi primit… Şi la meciul nostru mi-ar plăcea să fie un rezultat cu multe goluri, dar să marcheze Pandurii mai multe şi să câştige. M-aş bucura să învingem şi cu 5-4, dar numai să învingem noi. Cred că ar fi un spectacol senzaţional, ar fi o ultimă reprezentaţie pe teren propriu mai mult decât frumoasă. Şi pentru noi şi pentru publicul gorjean”, a declarat Petre Grigoraș.

Ultimul meci al Pandurilor pe teren propriu este programat a se disputa joi, de la ora 19:00, pe Stadionul „Municipal” din Târgu Jiu, partida urmând a fi transmisă în direct de Digi Sport 1.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.