RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Juniorii A de la Pandurii au ratat calificarea în finală

/ 15 mai 2012

Elevii lui Dorian Gugu și Sorin Vintilescu au cedat în semifinalele Campionatului Național de fotbal rezervat juniorilor republicani A în fața celor de la Viitorul Constanța, echipă care s-a impus cu 4-3 (2-1).

Juniorii Pandurilor, care au primit ca întăriri de la Grigoraș pe Neagu, Roberto Dumitru și Unguru, au început mai bine și au deschis scorul în minutul 27. Neagu a șutat spectaculos de la circa 25 de metri, mingea a poposit în vinclul porții constănțenilor și Pandurii începeau să spere la finală. Foarte repede au fost însă aduși cu picioarele pe pământ, Nikolov, cu o dublă realizată în minutele 29 și 36, aducând echipa patronată de Gică Hagi în avantaj. La puțin timp după reluare, Viitorul și-a mărit avantajul prin golul marcat de Paraschivoiu în minutul 30, acesta transformând o lovitură liberă de la mare distanță, mingea lovind și bara transversală înainte de a intra în poartă. În minutul 65, Novabilschi a redus din handicap reaprinzând speranțele în tabăra Pandurilor, însă Nikolov avea să mai înscrie și al treilea său gol din această partidă după zece minute și câștigătoarea semifinalei s-a stabilit în mare măsură după acest gol. Pandurii n-a mai avut forță decât pentru un gol în prelungiri, Unguru transformând o lovitură liberă prin care gorjenii au redus din handicap în prelungirile întâlnirii.

În finala competiție se vor întâlni echipele lui Hagi și Gică Popescu, în cealaltă semifinală Chindia Târgoviște învingând cu 4-0 pe Poli Timișoara, echipă contra căreia Pandurii va juca în finala mică pentru medaliile de bronz.

 

Viitorul Constanța – Pandurii Târgu Jiu 4-3 (2-1)

Au marcat: Nikolov (min. 29, 36 și 75), Paraschivoiu (min. 30) / Neagu (min. 27), Novabilschi (min. 65), Unguru (min. 92)

Viitorul: Șerban – Mitache, Muscă, Vînă, Nikolov, Gavra, Tiron, Soldat, Tănase, Paraschivoiu, Țîru. Au mai jucat: Ciochină, Păiuș, Eracai, Suciu, Balint. Antrenori: Cristian Cămui și Roberto Berruero.

Pandurii:  D. Popescu – Lupu, Oiță, David, Șchiopu – Unguru, Frunză, Neagu – R. Dumitru, Cilică, Novabilschi. Au mai jucat: Rădulescu, Cimpoieru, Pîrvulescu, Băloi, Găvan. Antrenori: Dorian Gugu și Sorin Vintilescu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

9 Comentarii până acum

 • spaga spune:

  era de asteptat..

  • sarpe spune:

   Ma fraiere , acum o saptamana spuneai ca la turneul de la Arad o sa ia de la 3 in sus in fiecare meci. Nu te-am mai vazut comentand nimic pe aici de atunci….Aparusi astazi….SPECIALISTULE !!!!!!

 • Toti spune:

  Esti un lake ba spaga tu tot timpu comentezi si te bagi asa in discutii .. Esti vai mama ta un parlit comentezi de copii astia care au muncit si au ajuns foarte departe..

 • fanatik spune:

  spaga iar te bagi singur in seama ,chiar nu vezi ce zic altii de tine esti tare ”priceput’

 • fanatik spune:

  spaga dute la m..ta sa te educe ca sapte ani ai crescut degeaba,vezi ca te bagi cam mult in seama ori mi se pare mie ca ai plecat de la coada vaci

  • spaga spune:

   fanatik ia vezi cum vb. cine te.a bagat pe tine in seama . 7 ani de acasa poate nu ai tu

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.