RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Înfrângere pentru studente la Târgu Mureș

/ 13 mai 2012

ACSU „Constantin Brâncuși” a cedat lupta pentru promovare în chiar ultima rundă cedând cu 28-23 (15-11) în deplasare în fața contracandidatei, CS Mureș Târgu Mureș.

„Am pierdut pe final, după ce fetele s-au speriat și după accidentarea Dianei Predoi de la jumătatea reprizei secunde. Diana s-a accidentat la umăr, a stat câteva minute pe bancă după care a făcut un atac de panică, a leșinat, iar de atunci s-a rupt totul. Fetele au fost afectate de ce au văzut și nu au mai reușit să revină”, a declarat Iulian Andrieș, antrenorul studentelor gorjene după eșecul de la Târgu Mureș. Cu toate acestea, Andrieș spune că a fost mulțumit în general de felul în care elevele sale s-au comportat: „Am jucat destul de bine, fetele s-au luptat, dar asta e… S-a mai accidentat și Iulia Buncilă și, când nu ai o bancă și joci doar în 7 jucătoare, acest lucru se vede în teren. Am avut și un moment în care puteam tranșa meciul în favoarea noastră în prima repriză, când am revenit de la 7-4 la 9-8 și Mădălina Predoi a ratat de patru ori de pe extremă. Dacă reușea acele goluri, sunt sigur că reușeam să ne desprindem și am fi putut obține rezultatul dorit și calificarea la baraj, dar n-a fost să fie…”.

Celălalt antrenor al echipei gorjene, Ioan Todea, spune că lipsa experienței a fost determinantă în această luptă pierdută în acest an, dar are încredere în viitorul echipei: „Cred că a fost presiunea prea mare pe fetele noastre. Arbitrajul a fost foarte bun, nu am nimic să le reproșez, atât am putut de data asta… E totuși o performanță faptul că am ajuns până aici. Dacă vom avea susținerea necesară din vară, cred că altfel vor sta lucrurile. Acum ne-a lipsit și experiența”, a completat Todea.

În meciul de la Târgu Mureș, pentru echipa gorjeană, cele mai bune marcatoare au fost Cristina Predoi, cu 11 reușite, și Ioana Cățelu, cu 5 goluri, în vreme ce de la gazde au ieșit în evidență Alina Moloci, cu 12 goluri, și Sidonia Rad, cu 7 reușite.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.