RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Băieți de aur!

/ 6 mai 2012

CSS Târgu Jiu și-a reconfirmat valoarea câștigând din nou titlul național după ce a învins în finala Campionatului Național under 14 pe ACS Dan Dacian 1 București cu 78-44 (20-11, 17-11, 16-10, 25-12).

Alexandru Buzuloiu, Adrian Vlad, Radu Rîșniță, Camil Berculescu, Alexandru Berca, Horia Constantinescu, Cătălin Tilea, Eduard Bălcescu, Horia Homescu, Silviu Sanda, Mihnea Pasăre și Alexandru Buju au fost băieții pe care antrenorul Gabriel Bekes i-a aruncat în lupta cu echipa bucureșteană și care au făcut față unei presiuni imense reușind în final să câștige meciul de o manieră categorică. Elevii lui Bekes au trecut peste câteva momente mai dificile în sfertul secund, când arbitrajul i-a favorizat pe oaspeți, cei doi arbitrii fluierând într-un singur sens la presiunea unui grup numeros de părinți ai bucureștenilor extrem de agresivi verbal, nepunând la socoteală și faptul că observator la acest turneu a fost secretarul general al Federației Române de Baschet, Dan Berceanu, al cărui fiu, Ionuț Berceanu, a evoluat pentru ACS Dan Dacian 1 București.

Chiar și cu un arbitraj ostil, susținuți frenetic de un public numeros, tinerii baschetbaliști și-au depășit net adversarii la toate capitolele, sfertul patru fiind la discreția gazdelor, care au condus și cu 39 de puncte.

În afara medaliilor de campioni, alți jucători de la CSS Târgu Jiu au mai primit premii individuale. Adrian Vlad a fost desemnat MVP-ul turneului final, iar în 5-ul ideal s-au regăsit Adrian Vlad și Camil Berculescu, marele nedreptățit putând fi considerat Alex Berca, jucătorul târgujian fiind unul dintre cei mai buni baschetbaliști de la acest turneu, poate chiar cel mai bun, însă nu și pentru cei care au împărțit premiile.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • energia_fan spune:

    Bravo, copii! felicitari! succes in continuare!

  • john spune:

    Alex nu trebuie sa fie suparat.In viata talentul nu este rasplatit intotdeauna prin premii,ci in recunoasterea acestuia de catre semenii sai.BRAVO ALEX BERCA!Crede-ma pentru spectatori esti un adevarat talent.FELICITARI PENTRU TOTI !!!Nu exista atatea premii cate meritati voi.Felicitari d-le Bekes.

  • spaga spune:

    bv lor.felicitari. au pus orasul tg-jiu pe harta titlurilor nationale. toti romanii ar trebui sa sa mandreasca cu astfel de performante. si la aceste caractere ar trebui sa se faca reclama la tv. nu la toti depravatii.depravatele..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.