RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Studentele înving și speră la calificarea la turneul de baraj

/ 5 mai 2012

Handbalistele de la ACSU „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu au trecut la pas de CSM Sfântu Gheorghe în penultima etapă a Diviziei A de handbal feminin, scor 28-20 (16-9), însă meciul decisiv se va disputa la Târgu Mureș, elevele lui Iulian Andrieș fiind obligate să pieardă pentru a se califica la barajul de promovare în Liga Națională.

Studentele gorjene și-au propus să nu dea nicio șansă adversarelor încă din primele minute, pentru a nu avea parte de surprize sau emoții, ultimul scor egal fiind cel de 1-1, înregistrat pe tabelă în minutul 3. Handbalistele de la ACSU s-au detașat apoi constant, au intrat la cabine cu un avantaj consistent, scor 16-9, iar în partea a doua au condus cu un avantaj maxim de nouă goluri, finalul întâlnirii găsindu-le învingătoare cu 28-20.

Mădălina Predoi a fost cea mai bună marcatoare a gazdelor în acest meci, cu șase reușite, ea fiind secondată de celelalte surori, Georgiana și Diana Predoi, fiecare cu câte cinci goluri. Din tabăra adversă s-a remarcat Diana Șandru, care a fost cea mai bună marcatoare a întâlnirii, jucătoarea celor din Sf. Gheorghe marcând 9 goluri la Târgu Jiu.

În urma acestui rezultat, ACSU Târgu Jiu rămâne pe locul trei al seriei B din Divizia A și are nevoie de cel puțin un rezultat de egalitate la Târgu Mureș în ultima etapă de campionat pentru a se putea califica la turneul de baraj care se va disputa la Buzău, în Sala Romeo Iamandi.

ACSU „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu – CSM Sf. Gheorghe 28-20 (16-9)

Sala Sporturilor Târgu Jiu, spectatori: 150

ACSU: Gruia, Diaconu, Florea (4), M. Predoi (6), Buncilă, Cățelu, giurcan 93), G. Predoi (5), Enache (2), D. Predoi (5), Ungureanu, Nacu (3). Antrenori: Iulian Andrieș și Ioan Todea.

CSM: Comșa, Szabo, Drădean, Marin (3), Șandru (9), Șerban (4), Sandu 91), Țigănașu (2), Senchiu (1), Prundaru. Antrenor: Mihaela Blaga.

Arbitri: Marius Brebu și Bogdan Ciobea.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • energeticianul spune:

    cred ca in titlu ceva este total greit….daca nu atunci chiar este o problema

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.