RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Studentele gorjene își păstrează poziția de lider înaintea ultimei etape a turului

/ 5 noiembrie 2011

Handbalistele de la ACSU Târgu Jiu au înregistrat un nou succes în deplasare, elevele lui Iulică Andrieș și Ion Todea învingând pe CSM Sfântu Gheorghe cu 24-22 (8-12).

Partida nu a început deloc bine pentru gorjence, care au fost conduse la pauză destul de categoric, dar ACSU Târgu Jiu a făcut o repriză secundă mult mai bună: „Am avut un meci foarte greu și asta s-a văzut în special în prima repriză, când am fost conduse de gazde, dar după pauză jocul nostru a fost mult mai bun. Ne-am apărat exact, ne-a ajutat foarte mult și poarta și am ajuns la un moment dat să conducem și la patru goluri. Pe final, în ultimul minut, gazdele au revenit la un singur gol, dar noi am mai înscris încă o dată și partida s-a încheiat cu succesul nostru la două goluri diferență de echipa gazdă”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, antrenorul echipei gorjene, Iulică Andrieș. Acesta a ținut să menționeze sprijinul primit pentru această deplasare din partea firmei Artego: „Îi mulțumim domnului Viorel David pentru faptul că ne-a ajutat din toate punctele de vedere pentru această deplasare și sperăm ca domnia sa să rămână permanent lângă echipă. Noi îl așteptăm”, a mai spus tehnicianul echipei gorjene.

Pentru ACS Universitar „Constantin Brâncuși” au marcat în această partidă: A. Predoi (6), Buncilă (3), Giurcan (1), G. Predoi (2), Enache (5) și D. Predoi (7). Grație acestui nou succes, echipa gorjeană este lider în seria B a Diviziei A de handbal feminin și are toate șansele să încheie turul pe această onorantă poziție pentru o echipă nou înființată, sâmbăta viitoare urmând a juca pe teren propriu, de la ora 16:30, cu SC Mureșul Târgu Mureș.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.