RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari este decisă să păstreze poziţia de lider

/ 8 septembrie 2011

După trei etape desfăşurate din actuala stagiune, Jiul Rovinari este lider în seria a IV-a a Ligii a III-a, iar antrenorul Cătălin Trofin vrea să rămână acolo şi după meciul cu Vişina Nouă.

Tehnicianul celor de la Jiul Rovinari a urmărit adversarul de mâine în meciul disputat marţi în cupă: “Am fost la meciul lor cu Alro Slatina din Cupa României şi am fost impresionat de modul în care s-a dăruit această echipă. Cel puţin în prima repriză, un ochi neavizat nu putea spune care este echipa de liga a doua şi care este din cea de-a treia. Avem în meciul de mâine şi avantajul că ei vor fi destul de obosiţi după meciul de cupă. S-au dăruit mult pentru a aduce la ei o echipă din Liga I, au făcut horă la final pe teren, dar mulţi aveau crampe datorită efortului depus şi asta lasă urme. Sper să nu fie şi o chestie care să-i motiveze suplimentar, să gândească acum că ne pot bate şi pe noi dacă au învins o echipă din liga a II-a, aşa că trebuie să fim precauţi”, a declarat Trofin pentru www.sportingorj.ro.

Echipa din Vişina Nouă este văzută de Trofin ca un adversar dificil, dar valoarea lotului este de partea Jiului Rovinari, aşa că victoria ar trebui să aparţină gazdelor: “Ca echipă, Vişina Nouă este o forţă, asta deşi luaţi individual nu mai sunt la fel de valoroşi, mulţi dintre jucătorii importanţi de anul trecut plecând. Trebuie să fim foarte atenţi, dar nu îmi este frică de ei. Am încredere în băieţii mei şi ştiu că dacă se concentrează şi evoluează la adevărata valoare nu ne putem încurca pe propriul teren. Gândindu-ne la promovare nici nu avem voie să pierdem puncte pe propriul teren”, a mai spus antrenorul rovinărean.

Deşi a fost foarte aproape de a pleca la UTA, Fotescu a rămas la Rovinari, iar Cătălin Trofin aşteaptă în continuare evoluţii foarte bune din partea atacantului: “Fotescu a rămas la Jiul, perioada de transferări s-a încheiat şi cred că el a înţeles acest lucru. Personal îmi doresc ca Fotescu să joace în liga a II-a, dar vreau ca echipa cu care va juca la anul în liga a doua să fie Jiul Rovinari”, a încheiat antrenorul celor de la Jiul Rovinari.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.