RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Apărare în piuneze pentru Pandurii la Ploiești

/ 5 aprilie 2012

Lui Petre Grigoraș îi va fi destul de greu să se apere la Ploiești, în meciul cu Astra, având în vedere problemele pe care le are în defensivă.

Vlad rămâne în continuare incert, la fel fiind și ivorianul Ousmane Viera: „Va fi foarte dificil în condiţiile în care nu poţi să ai două jocuri consecutive acelaşi lot. L-am pierdut pe Pintilii, din păcate nici Vlad nu are şanse mari să-şi revină. Viera nu s-a pregătit normal nici până astăzi, era ultimul mohican din linia de apărare de anul trecut. Să sperăm că până la urmă Viera va reuşi să se refacă, chiar dacă a făcut doar alergări să joace duminică. Şansele lui Vlad sunt destul de mici pentru că două săptămâni nu a făcut nimic şi riscul este enorm de mare de a face recidivă. Mă gândesc foarte bine. După RMN-ul pe care o să-l facă,  dacă doctorul îmi va da asigurări că nu există nici un risc s-ar putea să-l folosesc”, a declarat Grigoraș despre problemele pe care le au cei doi fundași ai săi.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.