RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Viera e optimist: „Pandurii termină campionatul pe locul șase, minim!”

/ 6 martie 2012

Când multă lume, inclusiv antrenorul Petre Grigoraș, spune că Pandurii a pierdut din turație față de turul campionatului, fundașul Ousmane Viera vede echipa gorjeană printre protagonistele campionatului și în sezonul de primăvară.

„Pandurii termină campionatul pe locul şase, minim! La început toată lumea zicea că Pandurii nu intră în primele zece. Am făcut egal la Ceahlăul, am bătut mai greu Brașovul, am pierdut la Dinamo, apoi am revenit. Am încredere 100 % în echipă. E mai greu la început cu Dinamo şi CFR. Toată lumea zice că Pandurii a slăbit. Eu nu cred aşa ceva. Au plecat Jaka, Stojan, nu ştiu cine… A venit Ibeh. Petre Grigoraş are încredere în noi. Dacă nu avea încredere pleca, că a avut ofertă. A rămas pentru că el crede în noi”, a declarat Viera despre cum vede el situația actuală la Pandurii.

Fundașul ivorian spune că greșelile din defensivă sunt inerente atunci când se schimbă 75% din formula cu care începi sezonul: „Am început cu Pleaşcă, dreapta, Cardoso, stânga, Chiricheş şi cu mine. Acum s-a schimbat toată apărarea. Nu e uşor să ne coordonăm. Au venit Unguruşan, Vlad şi Cardoso fundaş central. Ne trebuie timp să ne coordonăm”, a mai declarat Viera, care știe și care este soluția atunci când echipa primește goluri: „Joacă toată echipa. Dacă primeşti gol, vinovată în primul rând e apărarea, dar toată echipa trebuie să facă presing împreună. Avem atac puternic şi marcăm mai multe decât primim”, a concluzionat jucătorul Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.