RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari are echipa decimată la întâlnirea cu liderul seriei

/ 29 martie 2012

Jiul Rovinari primește în această rundă a seriei a IV-a a Ligii a III-a vizita celor de la Damila Măciuca, echipă care a reușit să treacă pe primul loc după partidele etapei precedente.

Cătălin Trofin, antrenorul echipei rovinărene, este destul de îngrijorat înaintea acestei partide, una în care nu va putea să folosească aproape jumătate din titularii cu care a început sezonul de primăvară. Davițoiu și Stoian stau în această rundă din cauza cumulului de cartonașe galbene, Filipescu și Mondescu au primit cartonașe roșii în meciul din deplasare cu FC Caracal și sunt suspendați, Tudorache și Fotescu sunt accidentați, iar Popescu este și el incert. Pe lista jucătorilor pe care Trofin nu se poate baza rămân mai vechii accidentați Cîrciumaru și Vulpe, aca că Jiul Rovinari va fi la partida cu Damila Măciuca într-o formulă experimentală: „În aceste condiții ne va fi extrem de dificil. Va trebui să improvizez, să dau șanse unor jucători care au evoluat mai rar în acest campionat, precum Ecobici sau Vozaru. Totuși, ne vom juca șansa și am speranțe că acești jucători la care voi apela vor face tot posibilul să mă convingă că merită și ei un loc în această echipă. Revin și spun că va fi foarte, foarte greu. Din echipa de acum ne lipsesc cinci jucători, plus trei din cea din turul campionatului, Amzucu, Trașcă și Cîrciumaru, asta înseamnă că din echipa cu care am început sezonul am mai rămas doar eu, portarul Nicolae și atacantul Șoșoi, ceea ce înseamnă foarte mult”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Cătălin Trofin, antrenorul celor de la Jiul Rovinari.

Partida dintre Jiul Rovinari și Damila Măciuca este programată a se disputa pe Stadionul „Tineretului” din Rovinari, vineri, cu începere de la ora 15:00.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.