RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Egalul nu ar fi o tragedie”

/ 29 martie 2012

Grigoraș crede că victoria de la Mioveni a adus o stare de spirit mai bună în rândul echipei sale, care venea după un șir de cinci meciuri fără succes, dar partida cu Steaua este una de o cu totul altă factură și este nevoie de cote mult mai ridicate la capitolele dorință și motivare.

„Meciul cu Steaua e cu totul altceva. Ei vin după două meciuri în care au câştigat un singur punct, au un lot foarte valoros şi e normal ca după noua schimbare să pună toate tunurile pe meciul cu noi. Un eventual eşec sau semieşec îi scoate din lupta pentru titlu. Pe noi nu ne interesează de ei. Vreau continuitate, vreau un joc bun. Sper să găsesc formula câştigătoare, egalul nu ar fi o tragedie, din contră un rezultat bun pentru noi. Sper ca dorinţa jucătorilor, motivarea să fie maximă. Vreau un rezultat bun. Nu avem nimic de pierdut, ci doar de câştigat. În aceste meciuri îţi poţi etala adevăratele calităţi şi poţi să îţi dai seama la ce nivel eşti. Indiferent de rezultat nimeni nu îţi poate lua capul după o înfrângere cu echipele mari”, a declarat Petre Grigoraș la conferința de presă dinaintea întâlnirii cu Steaua de sâmbătă. Tehnicianul Pandurilor consideră că echipa sa pornește cu șanse reale de a obține un rezultat pozitiv și speră că tradiția rezultatelor bune obținute în dauna granzilor campionatului să se mențină și după această întâlnire: „Avem şansele noastre, suntem puternici pe teren propriu. Această tradiţie de a îngenunchea echipele mult mai bine cotate ca noi, CFR, Rapid şi Dinamo, echipe care au plecat fără victorie de aici, sper să se repete şi cu Steaua”, a mai declarat Grigoraș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.