RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ionuţ Rada: „Am prins tricoul şi sper să nu-i mai dau drumul”

/ 27 martie 2012

Ionuț Rada a profitat de ocazia apărută odată cu problemele lui Cardoso și a preluat postul de titular în defensiva Pandurilor în ultimele două partide, fostul internațional de tineret sperând că va reuși evoluții care să-i permită să-și păstreze locul în prima echipă.

„Am prins tricoul şi sper să nu-i mai dau drumul. Încerc să-mi fac treaba când domnul profesor îmi dă şanse şi mă bagă în teren şi rămâne la aprecierea dânsului cum m-am descurcat. Trebuie să ne pregătim şi cine e mai bine pregătit o să intre în teren şi o să joace”, a declarat Ionuț Rada după primele două meciuri jucate în acest campionat din postura de titular. Fundașul târgujian spune că poate face un cuplu bun cu Viera în defensiva pandură, așa cum s-a mai întâmplat și în returul campionatului trecut, când a jucat șapte partide în tricoul echipei gorjene: „Mă înţeleg foarte bine cu Viera, am jucat şi anul trecut cu el 7-8 meciuri, mă încurajează, am trecut peste acel trac şi e din ce în ce mai bine. Vreau să aducem cât mai multe puncte echipei şi să contribui prin evoluţiile mele la o creştere în joc a echipei şi să fim cât mai sus în clasament”, a mai declarat Ionuț Rada.

În privința meciului cu Steaua de sâmbătă, Ionuț Rada spune că nu are emoții: „Steaua are nişte jucători de clasă, în schimb au şi ei tot două picioare. Vedem după meci cine va avea câştig de cauză. Nu am nici o teamă.Ca echipă, Steaua e favorită, în schimb, noi, prin determinare, putem să le anulăm acest avantaj teoretic”, a mai spus tânărul apărător al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.