RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Paul Giotoiu: „M-am gândit că e bine să forţez un pic să ajut echipa”

/ 24 martie 2012

Accidentat la jumătatea lunii noiembrie, tocmai într-un joc contra Potaissei Turda, Paul Giotoiu și-a făcut reintrarea pe teren în această seară, pivotul Energiei reușind chiar să și înscrie un gol.

Forțat oarecum de accidentarea lui Mocanu, Paul Giotoiu a fost trecut pe foaia de joc la meciul cu Potaissa și a și intrat pe teren pentru 11 minute în partea a doua a întâlnirii, revenirea sa pe teren fiind primită cu aplauze de publicul târgujian: „Mă bucur că am putut să-i ajut pe băieţi, atât cât m-a dus fizicul, după patru luni de recuperare. Într-adevăr, am intrat un pic mai devreme decât era normal, dar eram destul de subţiaţi şi m-am gândit că e bine să forţez un pic să ajut echipa. Faza m-a dus la gol şi mă bucur că am câştigat, am luat punctele. Urmează o perioadă de pauză şi ne mai revenim. Sunt cam la 70% din potenţial acum. În mod normal în două luni o să ajung la 100%. Teama dispare de cum păşeşti pe parchet. În teren te ia valul, nu mai conştientizezi că eşti accidentat, sau cel puţin aşa s-a întâmplat la mine. Mulţumesc publicului. Sunt emoţii şi nu mă aşteptam la primirea asta”, a declarat Paul Giotoiu după revenirea sa după accidentarea suferită la tendonul lui Ahile.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • energia_fan spune:

    Bine ai revenit, Paul! Sanatate multa iti doresc si mult succes in continuare, mai ai multe de spus in handbalul gorjean, sper sa joci mult timp de aici inainte pt Energia! fAPTUL CA TE-AI SACRIFICAT PT ACEASTA ECHIPA SPUNE MULT despre caracterul tau! Stima!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.