RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Paul Giotoiu s-a accidentat la Turda

/ 14 noiembrie 2011

Paul Giotoiu s-a adăugat pe lista jucătorilor accidentați ai Energiei după partida disputată de echipa gorjeană, în deplasare, în compania celor de la Potaissa Turda.

Antrenorul Liviu Andrieș spune că accidentarea lui Giotoiu, una destul de gravă, îl supără mai mult decât înfrângerea suferită la Turda: „Am avut destul de mulţi accidentaţi în această deplasare iar în minutul 2 al meciului, Paul Giotoiu, se pare că a făcut o ruptură la tendonul lui Ahile şi nu l-am mai folosit. Din păcate nu am avut schimbări, am jucat doar cu 5-6 jucători, pe inter dreapta l-am folosit pe Mledenciu, un jucător fără experineţă. Ne-au depăşit în primul rând prin faptul că au avut bancă. Cea mai mai mare pierdere după acest joc nu sunt cele două puncte ci accidentarea lui Paul Giotoiu”, a declarat, pentru www.handbalvolei.ro, tehnicianul echipei gorjene. Acesta a mai adăugat că și arbitrii întâlnirii și-au pus amprenta pe rezultatul meciului de la Turda: „Pe lângă toate aceste aspecte negative care au influenţat jocul echipei mele pot spune că arbitrajul a fost cel puţin cu semnul întrebării. Nu vreau să spun mai multe despre acest capitol”, a mai declarat Liviu Andrieș.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.