RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș urăște meciurile de 0-0

/ 22 martie 2012

Adept al fotbalului ofensiv, Petre Grigoraș spune că ar transforma oricând două meciuri de 0-0 în înfrânegeri cu 0-5 dacă ar știi că al treilea 0-0 ar fi o victorie a echipei sale cu 1-0.

„Nu e o bucurie pentru mine că în campionatul acesta am avut trei egaluri cu 0-0. Decât cu trei de 0-0, sincer, mai bine pierdeam de două ori cu 5-0 și câștigam unul cu 1-0. Nu a fost nicio plăcere faptul că n-am luat gol. La capitolul goluri marcate, e drept stăm prost chiar dacă am dat două goluri lui Dinamo și am marcat la Brașov, în meciul cel mai important, din păcate, cu Sibiul n-am reușit să marcăm. Am fost aproape să și pierdem”, a declarat Petre Grigoraș despre faptul că echipa sa nu a primit gol în ultimul meci. Tehnicianul Pandurilor speră ca la Mioveni echipa sa să fie mai incisivă, dar și eficientă: „Sperăm acum la mai mult pentru că Mioveniul nu cred că este o echipă care să se mulțumească cu un rezultat de egalitate. Vor încerca să atace și ei și, poate, lucrul acesta o să ne avantajeze și pe noi”, a mai spus Grigoraș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.