RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia atacă meciul de la Cluj cu probleme de lot

/ 15 martie 2012

Energia va juca duminică, de la ora 18:00, în deplasare, în compania celor de la U Transilvania Cluj, un meci pe care conducerea nutrește să-l câștige deși lotul echipei gorjene este afectat de două noi accidentări de lungă durată.

„Ne lipsesc doi jucători din echipă, dar putem face un meci bun. Pe Enache nu vom mai conta în acest campionat. Mocanu stă din RMN în RMN, a făcut unul aici, mai face unul la Bucureşti… Ar fi extraordinar să câştigăm. Va fi foarte greu, eu sper, sunt încrezător că putem face un meci bun şi să câştigăm. Îi simt şi pe băieţi în acest sens”, a declarat Liviu Andrieș despre problemele pe care le are înaintea meciului de la Cluj.

Cu probleme serioase la nivelul pivoților, acolo unde a picat și Mocanu, adus tocmai pentru a suplini absența lui Giotoiu, situație în care Energia mai are doar un singur pivot de meserie: „Încercăm tot felul de apărări. Nu renunţ la 5-1, vedem. Totul e în funcţie de joc. Trebuie odihnit şi Dan Ilieş pentru că îi va fi greu să joace atac şi apărare 60 de minute. Încerc cu Udriştoiu acolo, în faţă. Ne va fi greu, dar nutresc speranţe că va fi bine. Giotoiu e pe drum bun, mai şchiopătează, dar e pe drum bun. După pauza care vine sper să-l folosim”, a mai declarat tehnicianul târgujian.

În privința șanselor de victorie în meciul de la Cluj, Andrieș crede că acestea variază în funcție de două variabile, lotul și clasamentul: „Clujul are prima şansă dacă ne uităm la lotul nostru, dar dacă ne uităm în clasament noi suntem favoriţi”, a încheiat antrenorul Energiei.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.