RSS post comments feeds rss email feeds twitter

CSS Târgu Jiu caută o medalie la CN de baschet masculin la U15

/ 13 martie 2012

De mâine, la Ploiești, va începe turneul final al Campionatului Național de baschet masculin rezervat juniorilor under 15, actuala actuala echipă ce activează la această categorie la CSS Târgu Jiu fiind, în mare parte, formată din jucători care anul trecut au câștigat titlul național la U13.

CSS Târgu Jiu este în grupă cu CS Speranța BC Dinamic Cluj, ACS Dan Dacian 1 București și LPS Târgu Mureș, în cealaltă grupă fiind repartizate U Mobitelco Cluj, Dinamo CSS 6 București, VIPO București și CSU Cuadripol Brașov.

Tinerii baschetbaliști gorjeni, antrenați de Gabriel Bekeș, vor juca miercuri, de la ora 16:00, cu Speranța Dinamic Cluj, joi, de la ora 17:00, cu ACS Dan Dacian 1 și vineri, de la ora 13:00, cu LPS Târgu Mureș. Sâmbătă vor avea loc semifinalele, iar duminică se vor disputa finalele.

Lotul cu care echipa gorjeană dorește să-și mențină supremația la această categorie la Ploiești este format din Vlad, Rogobete, Berca, Buzuloiu, Lefter, Sanda, Fariseu, Rîșniță, Tilea, Fleancu, Albieru și Berculescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.