RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic face apel la suporteri pentru meciul din această seară

/ 29 februarie 2012

Energia joacă în această seară, de la ora 18:00, un meci extrem de important în tentativa de a prinde un loc în play-off, echipa gorjeană întâlnind pe propriul teren pe CSU Atlassib Sibiu într-un meci care a avut parte de două amânări.

Antrenorul Slobodan Nikolic încearcă să preia din presiunea acestei întâlniri declarând că partida nu este una decisivă: „Nu este un meci esenţial pentru play-off, este un meci foarte important pentru că nu am mai jucat de mult timp acasă. Putem învinge pe oricine din campionat. Dacă batem Sibiul putem bate şi Clujul etapa viitoare, de aceea e important să câştigăm acest meci. Avem un program foarte bun, din următoarele opt meciuri, cinci le avem acasă. Avem deplasări la Oradea, Giurgiu și Iași, Astfel că este un program foarte bun pentru noi”, a precizat tehnicianul plav al Energiei. Acesta a mai spus că echipa sa va trebui totuși să nu piardă mai mult de două meciuri din cele opt pe care le mai are de disputat din sezonul regulat pentru a prinde un loc în primele opt: „Pentru a ajunge în play-off avem nevoie de patru victorii din meciurile de acasă și două din cele din deplasare. Șase meciuri câștigate ne-ar fi suficiente pentru că orice poate câștiga împotriva oricui”.

În final, antrenorul Energiei a chemat publicul spectator la sală pentru a da o mână de ajutor echipei pentru a obține un succes în fața sibienilor: „Fac un apel către toți iubitorii baschetului pentru a veni miercuri la ora 18:00 să ajute echipa să câștige acest meci”, a încheiat Slobodan Nikolic.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.