RSS post comments feeds rss email feeds twitter

FC Brașov, un adversar care a chinuit mereu Pandurii

/ 29 februarie 2012

Primul adversar al Pandurilor în 2012, într-un meci oficial, echipa din Brașov, este una care mereu le-a creat probleme gorjenilor, Grigoraș considerând că va avea parte de un meci dificil în compania ardelenilor.

Tehnicianul Pandurilor este la curent cu ce a realizat Brașovul în perioada de iarnă, de la transferuri până la jocurile amicale: „FC Braşov a făcut nişte transferuri, reuşite sau nu, o să vedem. După meciurile de pregătire se pare că s-au întărit pentru că nu au pierdut nici un joc. Au făcut doar două egaluri, în rest au câştigat şi nu cu adversari slabi. Au fost adversari destul de puternici şi au avut reyultate bune, în fiecare meci au înscris 1,2,3 goluri”, a declarat Grigoraș.  Acesta se așteaptă și acum la un meci extrem de echilibrat, așa cum au fost toate partidele cu echipa brașoveană pe care le-a jucat de când el e pe banca Pandurilor: „E o echipă incomodă, o echipă cu care am avut întotdeauna meciuri extrem de grele. De când am venit eu la Târgu Jiu am câştigat în minutul 92 anul trecut, în tur am câştigat greu, în cupă şi cu doi oameni mai mult ne-am chinuit până la penaltiuri, noroc că ei nu au ştiut că terenul nostru e puţin mai molae şi au dat vreo trei peste poartă, la ei am pierdut deci ei au un avantaj moral din punct de vedere al jocului chiar dacă ne-au bătut o singură dată la ei pe teren propriu. E un meci foarte greu, extrem de delicat şi sincer, ştiţi că nu-mi plac jumătătţile de măsură, dar dacă vom pleca neînvinşi de acolo ar fi perfect pentru startul returului”, a mai spus antrenorul Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.