RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Adi Rusu, prins între dragostea de Braşov şi cea de Târgu Jiu

/ 23 mai 2011

Adrian Rusu a fost cerut de antrenorul Petre Grigoraş pentru a face parte din lotul Pandurilor pentru viitorul sezon, iar jucătorul se va întoarce la Târgu Jiu de la Braşov, acolo unde a fost împrumutat după venirea lui Ionuţ Badea la cârma echipei gorjene.

Extrem de devotat culorilor clubului gorjean atâta vreme cât a jucat la Târgu Jiu, Rusu a primit cu greu despărţirea de Pandurii, dar s-a adaptat rapid la Braşov şi a fost titular incontestabil la echipa de sub poalele Tâmpei în sezonul recent încheiat. După încheierea împrumutului său la Braşov, Adi Rusu a declarat la finele ultimei partide în tricoul echipei lui Conceicao că şi-ar dori să rămână la echipa pentru care a jucat în ultimul an: „Trebuie să mă întorc la Târgu Jiu. Îmi doresc foarte mult să rămân la Braşov, am discutat cu cei din conducere, cu antrenorii, ei vor, dar în vară când am venit aici nu s-a făcut un contract de împrumut cu clauză de cumpărare, ci cu revenire după un la Pandurii. Mai am un an de contract cu Pandurii”.

În trei sezoane în care a evoluat pentru Pandurii, Adi Rusu a adunat 62 de partide în Liga I reuşind să marcheze de două ori.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.