RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cosmin Băcilă: „Speranţa e cea care mă ajută să merg înainte”

/ 6 octombrie 2011

Cosmin Băcilă, jucătorul căruia Gardoş i-a răpit, sperăm pentru moment, bucuria de a juca fotbal, se află în acest moment acasă, face izometrie pentru a evita atrofierea muşchiului şi speră că totul va decurge bine şi va putea să revină cât mai repede.

„Este foarte greu şi cel mai rău mă omoară plictiseala, sunt departe de tot ceea ce înseamnă viaţa mea de fotbalist. Dar o să vină şi vremuri mai bune. Sper… Timp de o lună şi jumătate o să încerc să merg doar prin casă, să calc din nou în piciorul problemă, abia după aceea o să încep ceva mai serios. O să ajung cam peste 45 de zile la Bucureşti pentru a mi se face o radiografie şi dacă totul o să fie Doamne ajută, OK, o să încep şi recuperarea, care va dura cam două luni”, a spune Cosmin Băcilă despre programul pe care-l are pentru perioada aceasta şi cea imediat următoare. Legat de recuperare, mijlocaşul Pandurilor spune că aceasta ar putea fi făcută la Roma: „Perioada de recuperare cred că o să fie la Roma. Am vorbit cu foştii mei colegi printre care şi Matei, care mi-a recomandat o clinică de acolo. Sper să fie bine, în momentul ăsta speranţa e cea care mă ajută să merg înainte”, a mai spus Băcilă.

www.sportingorj.ro

Chiar şi după accidentare, Băcilă se simte în continuare în echipă, asta pentru că discută destul de des la telefon cu colegii săi sau cu antrenorul Petre Grigoraş, aripa Pandurilor fiind extrem de emoţionat atunci când vede că fiecare gol îi este dedicat de colegi: „Am văzut gestul lor când au marcat goluri în ultimele partide şi credeţi-mă că m-au omoţionat foarte mult. De unde eram eu, chiar dacă aveam lacrimi atunci în ochi, m-am simţit din nou parte din echipă. Le mulţumesc, sper să le fac o surpriză şi eu şi să revin mai repede lângă ei. Şi cu ajutorul lui Dumnezeu!”.

Băcilă ştie că problemele medicale şi programul de recuperare îi vor face aproape imposibilă o vizită prea curândă la Târgu Jiu, dar spune că le doreşte mult succes colegilor săi atât în campionat, acolo de unde le cere Pandurilor cel puţin patru puncte din meciurile cu Gaz Metan Mediaş şi U Cluj, dar şi în Cupa României, competiţie în care spune că echipa sa poate ajunge chiar în finală: „Eu cred că va fi un meci greu cu Braşovul, dar am încredere în colegii mei că vor câştiga. După aceea, este posibil orice. Nu este deloc exclus să ajungă şi în finală”, a mai spus Cosmin Băcilă.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.