RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „Merg pe mâna jucătorului, în ciuda acestui memoriu”

/ 31 august 2011

Situaţia de incertitudine ce planează în privinţa viitorului lui Stojan Vranjes la Pandurii, antrenorul Petre Grigoraş spune că se bazează pe jucător şi că acesta intră în planurile sale pentru viitoarele partide.

„Nu aş putea spune că am emoţii pentru că nu e vorba despre asta, ci mai degrabă despre această stare de incertitudine care planează. De aceea îmi doresc să se termine cât mai repede povestea pentru a şti cum stau lucrurile, pentru a avea jucătorul liniştit şi eu la fel. Eu unul chiar merg pe mâna jucătorului, în ciuda acestui memoriu de la Comisii, nu ştiu ce se vrea, dar eu am încredre în continuare în Vranjes”, a declarat Grigoraş manifestându-şi în continuare încrederea în mijlocaşul echipei sale. Tehnicianul crede că toate acţiunile nu vin dinspre jucător şi că dacă Pandurii vor primi un verdict negativ în acest caz va trebui să se descurce şi fără Vranjes: „Cred că este depăşit de situaţie, nu o controlează momentan el. Mai multe nu pot să spun… Dacă Comisia va da un verdict contra Pandurilor, eu chiar nu am ce să fac, voi accepta lucrurile aşa cum sunt, deşi e clar că nu îmi convine să pierd un jucător important”, a mai declarat Petre Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • cristi spune:

    grigoras mai are sa-i pupe mana lui vranjes la ce mare jucator este.Dupa parerea mea este un jucator mediocru si care nu face diferenta la mijlocul terenului,insa a prins si el 2-3 etape mai bune si s-a crezut vedeta.Vinovatii sunt insa acesti incompetenti din conducerea clubului care au adus numai prejudici si dezonoare clubului fiind mereu cei mai prosti din liga-1-a la documente si tepe…

  • gabi spune:

    Poate ca-si doresc aceste `tepe` sa le vina niste bani prin punga pe sub masa nu la club…Dn.Condescu stii ceva?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.