RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie importantă pentru juniorii U15 de la CSS Târgu Jiu

/ 26 februarie 2012

După ce vineri s-a impus fără probleme în fața ploieștenilor, duminică juniorii under 15 de la CSS Târgu Jiu s-au impus fără drept de apel și în fața celui mai puternic oponent din grupă, ACSB VIPO București, scor 82-52 ( 25-14, 27-9, 18-14, 12-15).

VIPO București este un club bucureștean patronat de doi foști mari baschetbaliști români, Sandu Vinereanu și Vali Pogonaru, renumele acestora nefiind însă suficient pentru a-i intimida pe tinerii baschetbaliști târgujieni, care s-au impus și în meciul de pe propriul teren după ce câștigaseră în tur și în fieful bucureștenilor.

Vineri, echipa antrenată de Gabrieș Bekeș va juca la Ploiești, cu CSS Ploiești, iar duminica viitoare pe propriul teren cu Magic Champions București, meciuri în care sunt așteptate încă două victorii, apoi urmând turneul final.

CSS Târgu Jiu – ASCB VIPO București 82-52 ( 25-14, 27-9, 18-14, 12-15)

 CSS Târgu Jiu: Rogobete (22), Vlad (20), Berca (12), Buzuloiu (8), Lefter (6), Sanda (4), Fariseu (4), Rîșniță (3), Tilea (3), Bălcescu, Albieru, Berculescu. Antrenor: Gabriel Bekeș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • abu spune:

    Cred ca ar trebui mediatizate mai mult meciurile acestor copii. Ar trebui sa stie mai multa lume cand urmeaza un meci de-al lor la Tg-Jiu, inclusiv posturi ale parintilor la celelalte articole de baschet. La urma urmei este echipa care se bate pentru titlul national.

  • realgorj spune:

    Copiii merita mult mai multa mediatizare. De ce nu se poate un demo in pauza meciurilor echipei Energia?

  • Dana spune:

    Duminică,04.03.2012, la ora 14, juniorii U 15 au meci cu cei de la ACS Magic Champions din Bucureşti, în Sala Sporturilor din Tg Jiu.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.