RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Adi Rusu: „Acum e vorba de recuperare și de ambiție”

/ 22 februarie 2012

Adrian Rusu se află de două săptămâni la Târgu Jiu, unde trage tare pentru a se reface după accidentarea serioasă suferită în primul cantonament din Antalya.

În amicalul cu MSV Duisburg, Adrian Rusu a suferit o entorsă de genunchi cu întindere de ligamente suferită, accidentare care l-a scos din calculele antrenorului pentru primele 5-6 etape din retur. Înzestrat cu multă ambiție, calitate care îl ajută și pe teren, Adi Rusu speră să treacă și peste acest moment dificil din cariera sa: „Recuperarea merge bine, dar încet… Nu e chiar așa de bine, mai e mult de tras. Acum e vorba de recuperare și de ambiție. Am stat trei săptămâni cu piciorul în ghips, iar masa musculară a avut de suferit”, a declarat Adi Rusu pentru www.sportingorj.ro.

Accidentarea suferită de Adi Rusu este cea mai gravă problemă medicală de care a avut parte în cariera sa, fundașul Pandurilor declarând doar trecând prin această situație i-a înțeles pe cei care au avut probleme similare: „Sincer, nu știu când voi reveni. N-am mai avut așa accidentări, cu ghips și toate cele… Acum văd altfel situația. Credeam că dau ghipsul jos și gata! Pompiliu Popescu și doctorul au încercat să mă pregătească pentru această perioadă. Fac kinetoterapie, am reușit acum să îndoi piciorul la 90 de grade. Fac progrese, acestea sunt vizibile, dar recuperarea merge încet. Mi s-a spus că nu este bine să forțez pentru a nu ajunge la ceva mai grav”, a mai declarat Adi Rusu.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.