RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari – CSU Atlassib Sibiu, la a doua amânare

/ 13 februarie 2012

Condițiile meteo au impus oprirea traficului ce asigura prezența celor de la CSU Atlassib Sibiu la Târgu Jiu, acest lucru conducând la o nouă amânare a partidei dintre Energia Rovinari și CSU Atlassib Sibiu.

„Jocul din cadrul etapei a XX-a a diviziei A de baschet masculin dintre echipele Energia Rovinari și CSU Atlassib Sibiu, reprogramat pentru marți 14.02.2012, s-a amânat încă o dată și se va disputa la o dată ce va fi stabilită ulterior”, se arată într-un comunicat transmis de conducerea clubului târgujian.

Programat inițial pentru data de 3 februarie, meciul dintre cele două echipe a fost amânat, federația propunând trei date pentru jucarea partidei, în cele din urmă el fiind reprogramat pentru data de 14 februarie. Cum în zona de sud-vest a țării s-a declarat cod portocaliu de ninsoare, iar multe dintre căile de transport au fost închise traficului, partida a fost din nou amânată.

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.