RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eșec pentru Pandurii în amicalul cu Novi Pazar

/ 8 februarie 2012

Pandurii a pierdut cu 2-1 (2-1) meciul amical disputat în această după amiază cu Novi Pazar, locul 14 din campionatul Serbiei.

Grigoraș a început meciul cu echipa din Serbia cu o formulă asemănătoare cu cea cu care a încheiat meciul de ieri cu MTK Hungaria trimițându-I pe teren pe Lazar – Popete, Rada, Tătaru, Bucur – Neagu, Avramescu, Cristea – Grigoraș, Lemnaru și R. Dumitru. Pandurii a ratat un penalti în minutul 14, portarul sârbilor respingând șutul lui Lemnaru. Deschiderea scorului a venit destul de repede, Tătaru reluând cu capul pentru 1-0 în minutul 16. În minutul 31, Novi Pazar a egalat în urma unei lovituri libere, sârbii intrând la pauză în avantaj după ce au marcat și golul doi în prelungirile primei reprize.

Chiar dacă în partea a doua a partidei au intrat pe teren și mare parte din titularii din tur, Mingote, Unguru, Viera, Cardoso, Vlad, Nistor, Pintilii, Voiculeț, Maxim, Batin şi Ats Purje, Pandurii n-a reușit să mai înscrie, astfel că partida s-a încheiat cu victoria sârbilor cu 2-1.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.