RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II se călesc în nămeții de la Rânca

/ 31 ianuarie 2012

Echipa a doua a Pandurilor se pregătește de duminică pe traseele de la Rânca, acolo unde elevii lui Florin Bejinariu vor sta în cantonament până vineri, când la Hotel Mina vor ajunge 50 de juniori republicani de la echipa târgujiană.

În cantonamentul de la Rânca, Pandurii II a deplasat un lot de 23 de jucători format din portarii Mutu și D. Popescu și jucătorii de câmp Fărăcășanu, Dobroiu, Chibulcutean, Oiță, Frunză, Diaconu, Găman, Gavrilescu, Dănăricu, Băloi, Brandibur, Frățilescu, Golea, David, Petrache, Răcăreanu, Tomescu, Băița, Vlăduți, I. Constantin și Afrem.

„Băieții au parte de două antrenamente pe zi, dimineața aleargă circa 8 km, iar după-amiaza merg la sala de forță, una dotată foarte bine, în care avem condiții foarte bune de pregătire. Până și vremea ține cu noi, condițiile de afară fiind foarte bune între ora 9 și până după ora 12, când avem programat antrenamentul în aer liber”, a declarat Viorel Cioară, organizatorul de competiții al celor de la Pandurii II, pentru www.sportingorj.ro.

După ce vor coborî de la Rânca, Pandurii II vor juca două partide de verificare la Târgu Jiu, pe 8 și 11 februarie, în compania celor de la Minerul Mehedinți, liderul Ligii a IV-a mehedințene urmând a intra de luni în cantonament la Tismana.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.