RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Nu sunt speriat de jocul slab”

/ 26 ianuarie 2012

Chiar dacă a recunoscut că echipa sa nu a prestat un joc bun în compania celor de la SCM U Craiova, antrenorul Energiei, Slobodan Nikolic, spune că nu îl sperie jocul slab al echipei de pe teren propriu.

Tehnicianul plav al Energiei spune că echipa are o problemă în a juca pe propriul teren: „Nu sunt speriat de jocul slab. Avem probleme să evoluăm acasă, am mai spus-o. Nu înțeleg de ce, dar sper ca de la meci la meci să jucăm mai bine. Echipa din Craiova a rulat doar 6 jucători, e dificil să joci împotriva unor astfel de echipe pentru că îţi pierzi concentrarea. Până la urmă am câştigat şi asta e important. Acum urmează un meci în deplasare, cu Dinamo, și acum mă interesează jocul nostru de acolo”, a declarat Slobodan Nikolic după finalul partidei câștigate în fața celor de la SCM U Craiova cu 84-79.

Energia are programat următorul meci din Divizia A de baschet masculin duminică, de la ora 18:15, contra celor de la Dinamo, partida ce se va disputa în Arena de Baschet din București urmând a fi transmisă în direct de TVR 3.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • realgorj spune:

    Vad ca Slobodan recunoaste ca nu ne merge jocul acasa. Oare de ce ? Eu nu uit ca am batut Clujul afara, ca am avut ghinion la Mures, ca acasa cu Gaz Metan ne-au cam facut fluierasii, si tot in formula asta.Voi ce credeti? Care-i cauza? Jucatorii? Antrenorul? Conducerea? Presiunea publicului? Pur si simplu ghinion? Spuneti-va parerea, dar nu cu patos ca nu ajuta la nimic. Poate ca simple pareri, dar sincere, ar conduce spre rezolvarea problemei. Si v-as ruga sa nu mai invocati faptul ca era sa ne desfintam: existam si vrem rezultate cat mai bune!

  • red spune:

    schimbati antrenorul!pacat ca nu sunt apreciati antrenorii romani buni.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.