RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Păiuș scapă de operație

/ 23 ianuarie 2012

Acuzând probleme la umăr, Păiuș a lipsit de la Energia în perioada pregătirii de iarnă, dar și în primul meci oficial al gorjenilor din 2012, interul fiind la un moment dat aproape de operație, una de care se pare că va scăpa până la urmă.

„Nu o să mă operez. Nu s-a rezolvat problema, cartilajul rămâne rupt, e o instabilitate articulară, dar se poate lucra în continuare. Am ceva dureri, dar fac nişte exerciţii de tonifiere şi întărirea musculaturii şi o să preia din dureri. Riscuri sunt şi când mergi pe stradă, dar când faci sport de performanţă”, a declarat Mihai Păiuș desprfe problema sa de la umăr. Acesta a mai spus că și-ar dori să joace din nou cît mai curând, dar nu trebuie să-și pericliteze sănătatea și viitorul forțând mai devreme decât este cazul: „Mi-aş dori să revin cât mai repede. Dar nu vreau să-mi pun în pericol umărul. Dacă revin şi musculatura nu e dezvoltată, articulaţia preia şocurile şi poate fi mai grav. Nu ştiu dacă o să joc cu Suceava. O să vorbesc cu domnii antrenori şi preşedintele. Dacă sunt în stare o să joc, dar acum nu ştiu”, a mai spus Păiuș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.